EC Durbe piedāvā atlaidi līdz pat 100% mācībām privātskolā Anglijā

Katram vecākam ir vēlēšanās savam bērnam nodrošināt visu labāko, ko dzīve var sniegt – sākot no rūpēm un mīlestības ģimenē, nebēdnīgas bērnības, skolas, uz kuru bērns dodas ar prieku līdz augstskolas un karjeras izvēles ceļiem.

Zinot, cik brīžiem grūti ir izdarīt pareizo skolas izvēli, Education Centre Durbe nāk Jums palīgā ar padomu šajā procesā.

EC Durbe sadarbības partneris, Oswestry School Lielbritānijā, piedāvā vēl nebijušu iespēju Latvijas skolēniem – līdz pat 100% atlaidi mācību maksai 2015./2016. m.g.

Kā iegūt šo iespēju?

Pretendēt uz šo stipendiju (mācību maksai) var jebkurš skolnieks no 10 gadu vecuma, kuram ir ļoti labas sekmes, augsta motivācija mācīties un pārliecinošas angļu valodas zināšanas.

 Pretendentam jābūt gatavam:

* Iesniegt iepriekšējā mācību gada liecību, kā arī 2014./2015. mācību gada liecību par 1. semestri – vidējā atzīme ne zemāka kā 8 balles

* Sagatavoties skype intervijai ar skolas pārstāvi. Intervijas laikā tiek novērtētas angļu valodas zināšanas un vēlme mācīties Oswestry skolā

Lēmumu par stipendijas piešķiršanu skola pieņem un paziņo aptuveni 5 dienu laikā. Stipendija tiek piešķirta uz vienu semestri un, ja semestra laikā skolnieks uzrāda ļoti labas sekmes, skola apstiprina stipendiju un tās izmēru arī nākamajam semestrim (par dzīvošanu jāmaksā atsevišķi). Maksimālais stipendiātu skaits 2015./2016. mācību gadam - 3 skolēni no EC Durbe pieteiktajiem klientiem.

Oswestry School ir viena no mazajām, tradicionālajām angļu privātskolām ar personīgu attieksmi pret katru audzēkni un tiešām ģimenisku atmosfēru. Katrs skolas audzēknis saņem īpašu uzmanību no skolotājiem un visiem skolas darbiniekiem un tieši tāpēc akadēmiskie rādītāji skolu beidzot, audzēkņiem ir vieni no augstākajiem Anglijā.

Oswestry skolā dzīve nesastāv tikai no matemātikas, literatūras vai kādiem citiem mācību priekšmetiem, tā ir mūžam mainīga, ar dažādām interesēm un talantiem, kuri katrā bērnā tiek attīstīti pēcstundu pulciņos un nodarbībās. Tā, piemēram, mūzika, teātris, sporta sekcijas, katrs šeit atrod ko sev piemērotu.

Ko par mācībām šajā skolā saka mūsu skolēna mamma: ''Esam ļoti priecīgi par Dāga mācībām šajā skolā un dēlam ļoti patīk šeit mācīties. Katru reizi, kad sazināmies, viņš ar aizrautību stāsta gan par jaunākajiem notikumiem klasē, gan rīta un vakara cēlieniem skolā, ekskursijām, pasākumiem. Kad Dāgs devās prom no mājām, mums bija svarīgi, lai novārtā netiktu atstātas arī mūzikas nodarbības, jo Latvijā viņš mācās mūzikas skolā. Oswestry skolā mūzikas pasniedzēji papildus ar viņu strādā tieši ar tām notīm un mūzikas materiālu, kuru atsūta Latvijas mūzikas skola, tāpēc, atbraucot brīvlaikos uz Rīgu, Dāgs sekmīgi ir nokārtojis visus eksāmenus! Ļoti jūtama individuālā pieeja katram un, pat neskatoties uz to, ka bērns ir tālu no mums, ir drošības un pārliecības sajūta par viņa tagadni un nākotni. Tāpēc droši iesakām arī citiem bērniem un vecākiem šo skolu''.

Ja radušies jautājumi, vēlaties pieteikties mācībām, rakstiet mūsu klientu konsultantei Zandai Pakerei [email protected] vai zvaniet 67363331. Vairāk informācijas www.durbe.edu.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76705003sec.